Fragt og levering

Hos Magiske Minder lægger vi vægt på at kunne tilbyde dig god og billig fragt, og derfor har vi et fast lavt fragtgebyr på 39,- for pakke uden omdeling med Post Nord. Ønsker du pakke med omdeling, koster det et ekstra gebyr og prisen er på 59,- Køber du for mindst 599,- giver vi dig fragten gratis.

NB: Leveringspriserne er gældende i Danmark, undtaget Færøerne og Grønland. Hvis du ønsker fragt hertil eller til et andet europæisk land, er du mere end velkommen til at kontakte for at vi kan finde en løsning.

Vi afsender som regel din pakke samme dag, som din ordre er lagt, hvis du afgiver den inden kl. 14.00 (Vi garanterer dog ikke afsendelse samme dag, men du er velkommen til at ringe til os og høre, om vi kan sikre afsendelse samme dag, hvis det haster med at få pakken. Weekend og helligdage, hvor postindleveringen er lukket, er undtaget her fra. Du kan således forvente en cirka leveringstid på 1-2 hverdage (med forbehold for forsinkelser hos Post Nord, som er udenfor vores kontrol). Pakkerne sendes selvfølgelig med tracking nummer, og de er normalt fremme dagen efter afsendelse, da Post Nord overholder deres dag-til-dag levering for langt de fleste pakkers vedkommende.

Når pakken er klar til afhentning i postbutikken/pakkeshoppen, modtager du en advisering på SMS- og/eller email. Hvis du ikke henter din pakke indenfor den angivne tidsfrist på 14 dage, vil den blive returneret til Magiske Minder. Hvis du ønsker pakken gensendt, forbeholder vi os i dette tilfælde retten til at opkræve en fragtpris på ny, som svarer til de omkostninger, som vi har ved at sende pakken til dig igen (ovenstående fragtpriser gælder).

Magiske Minder bærer ansvaret for varerne, indtil du modtager dem.